ÓRAREND
Slider

A táncteremben tartott kurzusok határozatlan ideig szünetelnek!

2019/2020-as tanév 2. féléves órarend - 2020 februártól érvényes

az órarend alatti térkép segít megtalálni a helyszíneket

Hétfő

Kedd

Kedd

Szerda

Szerda

Szerda

Csütörtök

Csütörtök

Péntek

Szintek leírása

Egy kis segítség, hogy mely szintre jelentkezz. Ha nem tudod eldönteni írj nekünk! 🙂

Nem igényel előképzettséget!

Fél éves tánctudástól ajánlott, kezdő 1 kurzus folytatása.
Lindy hop esetén ez lesz a Te szinted, ha ismered az alapvető lépéseket. A táncparketten magabiztosan táncolod a swing out, lindy turn, lindy circle, alap charleston valamint hatos lépéseket. Esetleg már foglalkoztál négyes lépésekkel.

1 éves tánctudástól ajánlott, kezdő 2 kurzus folytatása.

Lindy hop esetén ez lesz a Te szinted, ha ismered az alapvető lépéseket és azokat biztonsággal le tudod vezetni/követni. A táncparketten magabiztosan táncolod a swing out, lindy turn, lindy circle, charleston valamint hatos lépéseket. Már foglalkoztál négyes lépésekkel, swing out variációkkal & tandem charlestonnal.

1,5 éves tánctudástól ajánlott, középhaladó 1 kurzus folytatása.

Lindy hop esetén ez lesz a Te szinted, ha ismered az alapvető lindy hop lépéseket és azokat biztonsággal le tudod vezetni/követni. Nem jelent gondolt a különböző ütésszámú (nyolcas, hatos, négyes) figurák kombinálása. Feszegeted szárnyaidat az improvizáció talaján.

2 éves tánctudástól ajánlott, középhaladó 2 kurzus folytatása.

Lindy hop esetén ez lesz a Te szinted, ha ismered az alapvető lépéseket és azokat biztonsággal le tudod vezetni/követni. Nem jelent gondot a különböző ütésszámú (nyolcas, hatos, négyes) figurák kombinálása. Feszegeted szárnyaidat az improvizáció talaján, próbálsz különböző ritmikákat és jazz elemeket táncodba  és a zenére illeszteni. Vezetésedet/követésedet tudatosság jellemzi.

2,5 éves tánctudástól ajánlott, középhaladó 3 kurzus folytatása.

Lindy hop esetén ez lesz a Te szintedd, ha ismered az alapvető lépéseket és azokat magabiztosan le tudod vezetni/követni. Nem jössz zavarba egy lassabb vagy gyorsabb zene hallatán, biztonsággal táncolsz ilyen tempókra is. Az improvizáció talaján már nem csak feszegeted szárnyaid, hanem partnerreddel és a zenével is bátran játszol, a tudatosság egyre inkább jellemző táncodra.

3 éves tánctudástól ajánlott, középhaladó 4 kurzus folytatása. 

Lindy hop esetén ez lesz a Te szinted, ha nem jössz zavarba egy igazán lassú vagy baromira gyors zene hallatán. Az improvizáció talaján partnerreddel és a zenével is bátran játszol, mindamellett, hogy különféle ritmikákkal és lépés variációkkal tűzdeled táncod. A tudatosság abszolút jellemző táncodra.

A szervezők és tanárok meghívására lehet részt venni a kurzuson. 

Fél éves Lindy hop vagy solo Jazz & Charleston tánctudástól ajánlott.

X