RÓLUNK
Slider

Hibály Mónika

alapító, vezető tisztségviselő, manager

"Alapítóként 2013 óta dolgozom az egyesület, a swing táncos és jazz zenét kedvelő közösség építésén. 2013 és 2016 között  másodállásként, abszolút önkéntes alapon vettem részt az egyesület életének szervezésében. Mivel jogász vagyok ezért a jogi munkák rám hárultak és a pénzügyi feladatok egy része is. 2016 fordulópont volt az életemben. Az egyesület növekedésének köszönhetően valamint azért, mert táncos és zenei élet szervezése számomra igazi szerelem lett, így főállásban kezdtem el dolgozni managerként az egyesület berkeiben."

alapító, elnök

manager

táncoktató

Tanc vilagnapja 2017-0008

Magamról

"Gyerek korom óta szerelmese vagyok a táncnak és a zenének, jól mutatja, hogy 13 évesen számomra a legszebb ajándékot az első jazz albumom jelentette.  Amikor Budapestre költöztem kinyílt a világ számomra és sokkal elérhetőbb lett a jazz zene élőben, aminek köszönhetően rátaláltam a swing táncokra. Végtelen szabadságérzés, határtalan feltöltődés, megannyi barátság és szűnni nem akaró mosoly, amit a hétköznapjaimba csempész a szervezés, az egyesület vezetése, a munkám, amit imádok."

Móni

Hol találkozhatsz személyesen Mónival?

ha szervezőként érdeklődsz

A kapcsolatok menüpont alatt találod az elérhetőségét. Bárhol tudtok találkozni, csak megbeszélés kérdése. Sajnos most irodája az egyesületnek nincs, ha nektek van szívesesen kimegy, ha nincs akkor marad egy jó kávé melletti megbeszélés.

Hol találkozhatsz Mónival személyesen?

ha táncot szeretnél tanulni

Nézd meg az órarendünket, hogy éppen mely napokon tanít akár tánctermi órán, vagy online órán. Ha pedig magánórát szeretnél, akkor írj nekünk.

X