RÓLUNK
Slider

Hibály Mónika

alapító, vezető tisztségviselő, manager

"2013 és 2016 között  főállás mellett, abszolút önkéntes munkaként próbáltam hozzájárulni az egyesület építéséhez, a fejlődéshez. Mivel jogász vagyok ezért a jogi munkák rám hárultak és a pénzügyi feladatok egy része is. 2016 fordulópont volt az életemben. Az egyesület egyre csak nőtt és sok volt vele a munka, így főállásban kezdtem el dolgozni managerként."

alapító, vezető tisztségviselő

manager

táncoktató

Tanc vilagnapja 2017-0008

Magamról

"Gyerek korom óta ismerkedem a tánccal és a zenével. Az első jazz albumomra 13 évesen tettem szert, amire már nagyon vártam. Szóval elég rég kezdődött a szerelem. Amikor Budapestre költöztem kinyílt a világ számomra és sokkal elérhetőbb lett a jazz zene élőben. 2008-ban a jazznek köszönhetően rátaláltam a swing táncokra és azóta szerelmese vagyok mindkettőnek. Annyira megragadott ez a világ, hogy egy idő után a hobbiból munka lett. Olyan munka, amit nem lehet megunni."

Móni

Hol találkozhatsz személyesen Mónival?

ha szervezőként érdeklődsz

A kapcsolatok menüpont alatt találod az elérhetőségét. Bárhol tudtok találkozni, csak megbeszélés kérdése. Sajnos most irodája az egyesületnek nincs, ha nektek van szívesesen kimegy, ha nincs akkor marad egy jó kávé melletti megbeszélés.

Hol találkozhatsz Mónival személyesen?

ha táncot szeretnél tanulni

Nézd meg az órarendünket, hogy éppen mely napokon tanít akár tánctermi órán, vagy online órán. Ha pedig magánórát szeretnél, akkor írj nekünk.

X