RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK
Slider

Részvételi szabályok

Amennyiben kurzusainkon, rendezvényeinken, bármely az Egyesület szervezésében megvalósuló programon részt veszel a részvételi szabályokat azzal automatikusan elfogadod

Amennyiben csatlakozol hozzánk és részt veszel bármely rendezvényünkön, kurzusunkon részvételeddel egyúttal elfogadod a házirendben foglalt szabályokat.

Részvételnek minősül: a rendezvényre vagy kurzusra való regisztráció; jegy vagy bérlet vásárlás; rendezvény, kurzus helyszínén való megjelenés.

Az Egyesület, a szervezők és az önkéntesek (továbbiakban együttesen: szervezők) nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért.

Rendezvényeinken / kurzusainkon kizárólag 16. életévét betöltött személy tartózkodhat. 16 éves kor alatti személy számára a részvétel szülői felügyelethez kötött!

A rendezvényünkön saját felelősségedre vehetsz részt. Kérünk ne feledd, hogy értékeidért, saját fizikai épségedért Te felelsz. Kérünk, hogy vigyázz magadra és a rendezvény többi résztvevőjére is!

Amennyiben a rendezvényen kép- hang- és vagy videófelvétel készül, amelyen esetleg Te is feltűnhetsz, úgy azzal kapcsolatban nem léphetsz fel semmilyen követeléssel a szervezőkkel vagy a felvétel készítőivel szemben. Továbbá tudomásul veszed, hogy a felvételek online és egyéb módokon is országos, valamint nemzetközi szinten közvetítésre, vagy nyomtatott és online sajtóban vagy webes felületen megjelenítésre kerülnek. A felvételeket az Egyesület és fotósunk Szeles Miklós jogosult a jogszabályoknak megfelelően, saját döntése alapján felhasználni, ideértve akár a személy- és vagyonbiztonság védelme érdekében történő felhasználást, ilyen célból hatóságnak vagy más érdekeltnek történő átadást is.

Rendezvényeink területére bármely veszélyes tárgyat (különösen: ütő-, vágó- és pirotechnikai eszköz) bevinni tilos.

Kérünk téged, hogy ne folytass olyan tevékenységet, amely a rendezvényt megzavarja, meghiúsítja, a rendezvényen résztvevők személyiségi jogait és/vagy vagyoni javait sérti, veszélyezteti. Kérünk téged, hogy ne tanúsíts olyan magatartást amely rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató. Továbbá kérünk téged, hogy  kerüld bármely személy ellen irányuló etnikai, vallási, politikai, nemi vagy bármilyen más alapú diszkriminációt, tevékenységet, aktuálpolitikai megnyilvánulást, is. Amennyiben ezen magatartási szabályokat nem tartod be és a szervezők kérésére sem hagysz fel velük a rendezvény / kurzus további részvételéből a szervezők kizárhatnak részvételi díjad megtérítése nélkül.

Kérlek hozz magaddal váltócipőt! Táncteremben vagy táncparkettnek kijelölt helyiségben váltócipő használata kötelező (rendezvényeinken és kurzusainkon egyaránt)!

A rendezvény ideje alatt elhagyott tárgyakat a rendezvényt követő két hétig őrizzük meg. Amennyiben elhagytál valamit kérlek keresd a szervezőket!

Az Egyesület a regisztráció során megismert adatokat harmadik fél részére nem adja ki.Az Egyesület és a szervezők fenntartják a rendezvénnyel kapcsolatban a programváltozások jogát.

X