christiaan-huynen-ycd6Rj02xCc-unsplash
 
A helyzet fokozódik. A kormány által 2020. november 9-én bejelentett rendkívüli intézkedések értelmében 2020. november 10. (kedd) éjféltől sajnos nem tarthatunk sem táncórákat, sem táncos rendezvényeket.
 
❓Mi fog most történni? Táncoktatást és a táncos bulikat élőben most bizonytalan ideig nélkülöznünk kell. A mai naptól már nem tudjuk megtartani az órákat, vagyis 2020. november 10-én kedden este a solo jazz & charleston ‘B’ órát sem tartjuk már meg.
Sajnáljuk srácok, de reméljük hamarosan újra együtt!!! De addig is…
 
➡️Amint láttátok útjára indult egy kérdőív. Nagyon örülnénk annak, ha megosztanátok velünk, hogy mit csinálnátok szívesen, ami online felületen történik és köze van a tánchoz a zenéhez, a közösségünkhöz. Kérlek segítsetek nekünk, töltsétek ki a kérdőívet!
Ha már kitöltöttétek, köszönjük szépen. 🙂
 
 
Mond el a véleményed az online oktatásról és programokról! Töltsd ki a formot!
 
 
Az új online programokkal és lehetőségekkel hamarosan jelentkezünk!
 
MEGVÁLTOTT BÉRLETEK
Az alábbi form kitöltésével tudsz nyilatkozni arról, hogy a megváltott bérleted sorsa mi legyen, amennyiben az érvényessége 2020. november 9. napján még nem járt le.
Három (+1) lehetőség közül tudsz választani.
 
 
Mi legyen a bérleteddel? A form kitöltésével elmondhatod nekünk! 🙂
 
1️⃣Későbbi nyitás esetén használod fel
Amint lehet újra táncolni ott folytatod ahol abbahagytad. Ha ezt választod, akkor visszatérítésre már nem lesz lehetőséged. Az újranyitáskor pedig jelezzük majd neked levélben, hogy ne feledd, van egy félbehagyott bérleted! 🙂
2️⃣Visszatérítést kérsz
A fel nem használt bérlet alkalmakat arányosan vissza tudjuk téríteni számodra. 2020. november 30-ig van lehetőséged jelezni ezt számunkra. Utána már nem áll módunkban visszatéríteni a fel nem használt alkalmakat.
3️⃣Támogathatsz minket!
A sok korlátozás megvisel mindenkit, minket is. Mivel a bezárással nem kerülünk könnyű anyagi helyzetbe, dönthetsz úgy is, hogy a megvásárolt, ám le nem táncolt bérleted fennmaradó részét adományként felajánlod nekünk támogatva ezzel az újranyitásunkat.
➕1️⃣Online Solo jazzre használod fel
Amennyiben eddig Lindy hop órára jártál, lehetőséged van a Solo jazz & charleston ‘B’ online órához csatlakozni és oda továbbvinni a bérleted (bármilyen típusú bérlet továbbvihető)! Ha szeretnéd folytatni a solo jazz ‘B’ órát, akkor természetesen annak a bérletét is továbbviheted az online órára.
Az online solo óra díjakról hamarosan tájékoztatunk Titeket.
 
SOLO JAZZ & CHARLESTON
A solo jazz & charleston ‘B’ órát Hibály Mónival 2020. november 17-én kedden 19.00 órától folytatjuk ONLINE. Online jegy és bérletárakat, valamint a szükséges technikai infókat az átállással kapcsolatban hamarosan megosztjuk veletek. Az élő órára megvásárolt bérleteket ide át tudod hozni és beszámítjuk! 🙂