Balboa workshop

vasárnap28ápr13:30vasárnap16:00Balboa workshopKözéphaladó/Haladó – Nóra & Jure13:30 - 16:00(GMT+00:00) 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Leírás

🎉Április 27-én és 28-án Nóra és Jure lesz a vendégünk Szlovéniából, akik középhaladó és haladó swing táncosoknak készülnek workshopokkal. A workshopokon Nóra és Jure segítségével lehetőségetek nyílik elmerülni a Lindy hop és Balboa ikonikus világában és új lépéseket is elsajátíthattok, amelyek gazdagítják a táncos repertoárotokat.🎉

 

A hétvége folyamán ezekkel készülünk nektek:

🎶 Izgalmas workshopok: Merüljetek el a Lindy hop és a Balboa világában a szinteteknek megfelelő workshopokkal. Kérünk titeket, hogy regisztráció előtt olvassátok el a szintleírásokat!

🕺 Social dance – vasárnapi Tea Party: Próbáljátok ki az újonnan tanult figurákat gyakorlatban is a vasárnapi Tea Party-n! Ha legalább két workshopon részt vesztek, ingyenesen vehettek részt a Tea Party-n.

👫 Közösségépítés: Találkozzatok és ismerkedjetek meg a többi táncossal, csatlakozzatok a swinges közösséghez!

 

🌟 WORKSHOP RÉSZLETEI 🌟

🔘 workshop: Balboa
🔘 szint: középhaladó/haladó
🔘 oktatók: Nóra Ágoston és Jure Rus
🔘 dátum: 2024. április 28, vasárnap
🔘 időpont: 13:30–16:00
🔘 helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest Arany János u. 10, Bakó terem (első emelet)

‼️ A workshop angol nyelven zajlik ‼️

 

❤️ WORKSHOP TÉMÁJA ❤️
 
🟡 Leg flicks és Lock steps – ezek lesznek a balboa workshopunk alapvető figurái. Megpróbálunk ezeken a lépéseken keresztül játékosságot vinni a táncba, gördülékenységét teremtve a mozdulatok között, nagy hangsúly fektetve továbbra is a vezetés-követésre és a partnerségre.

 

🌟 SZINTLEÍRÁS 🌟

Már legalább egy éve táncolsz Balboát, nem csak órákra jársz, hanem bulikban is rendszeresen gyakorolsz. Kényelmesen és magabiztosan táncolod az alaplépéseket és ritmikákat, mint Up Hold, Down Hold, Out and In, Toss Out, Lollies és Swivels, valamint már variációk is vannak a tarsolyodban. Ismered a Balboa alapvető ritmikáit, tudod, hogyan lehet egymással vegyíteni a különböző stíluselemeket open és closed pozícióban. A workshopon új variációkkal és figurákkal várunk, illetve a tánc flow-érzetén fogunk dolgozni.

 Regisztráció


✨ WS jegyár: 9000 Ft / 2 x 60 perc, 15 perc szünettel és 15 perc szabad gyakorlással

‼️ A workshop részvételi díját előre utalással tudjátok rendezni, amihez az adatokat a regisztrációt visszaigazoló emailben küldjük el nektek.

 

👉RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK
Azzal, hogy részt veszel a rendezvényen elfogadod a Pepita Tánc Egyesület részvételi szabályzatát: https://pepitaklub.hu/szabalyok/

 

👉KÖVESS MINKET
https://www.facebook.com/pepitaklub
https://pepitaklub.hu/

 

📩 Ha kérdésed van írj nekünk:
oktatasszervezes@pepitaklub.hu

időpont

(Vasárnap) 13:30 - 16:00(GMT+00:00)