Lindy hop workshop

szombat27ápr11:00szombat13:30Lindy hop workshopKezdő/Középhaladó – Nóra & Jure11:00 - 13:30(GMT+00:00) 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Leírás

🎉Április 27-én és 28-án Nóra és Jure lesz a vendégünk Szlovéniából, akik középhaladó és haladó swing táncosoknak készülnek workshopokkal. A workshopokon Nóra és Jure segítségével lehetőségetek nyílik elmerülni a Lindy hop és Balboa ikonikus világában és új lépéseket is elsajátíthattok, amelyek gazdagítják a táncos repertoárotokat.🎉

 

A hétvége folyamán ezekkel készülünk nektek:

🎶 Izgalmas workshopok: Merüljetek el a Lindy hop és a Balboa világában a szinteteknek megfelelő workshopokkal. Kérünk titeket, hogy regisztráció előtt olvassátok el a szintleírásokat!

🕺 Social dance – vasárnapi Tea Party: Próbáljátok ki az újonnan tanult figurákat gyakorlatban is a vasárnapi Tea Party-n! Ha legalább két workshopon részt vesztek, ingyenesen vehettek részt a Tea Party-n.

👫 Közösségépítés: Találkozzatok és ismerkedjetek meg a többi táncossal, csatlakozzatok a swinges közösséghez!

 

🌟 WORKSHOP RÉSZLETEI 🌟

🔘 workshop: Lindy hop
🔘 szint: kezdő/középhaladó (Kérjük olvasd át a pontos szintleírást az eseményben!)
🔘 oktatók: Nóra Ágoston és Jure Rus
🔘 dátum: 2024. április 27, szombat
🔘 időpont: 11:00–13:30
🔘 helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest Arany János u. 10, Bakó terem (első emelet)

‼️ A workshop angol nyelven zajlik ‼️

 

❤️ WORKSHOP TÉMÁJA ❤️
 
🟡Ezen a workshopon, többet közt arra fogunk összpontosítani, hogy bővítsük a Tuck Turn repertoárodat, ami a Lindy hop egyik alapvető mozdulata, és felfedezzünk izgalmas változatokat, mellyel stílust és kreativitást vihetünk a táncolásba.

🟡Tapasztalt vendégoktatóink szenvedélyesen szeretik a Lindy hop-ot és elkötelezettek abban, hogy segítsenek fejlődni, új technikákat tanulni, elmélyülni különböző stílusokban és zeneiségben, hogy mindezzel a táncodat egy következő szintre emelhesd.

🟡Ne hagyd ki ezt az alkalmat! Remek lehetőség, hogy bővítsd a Lindy Hop repertoárodat és új magasságokba emeld a táncodat. Jelentkezz most, hogy biztosítsd a helyed ezen az izgalmas workshopon!
 
 

🌟 SZINTLEÍRÁS 🌟

A workshopon való részvételhez minimum fél év aktív Lindy hop tánctudás (órák, workshopok látogatása, bulikon való aktív részvétel) szükséges. Ha a Pepita “B” és “C” csoportjába jársz, és magabiztosan érzed magad a táncparketten, már jelentkezhetsz erre a workshopra.

Magabiztosan táncolod triple steppel az alábbi lépéseket:

 • 6 count basic step,
 • 8 count basic step,
 • 6 count he goes,
 • 8 count he goes,
 • send out (6 count),
 • change place (6 count),
 • take in (6 count),
 • tuck turn (6 count),
 • side by side circle (8 count),
 • sweet heart
 • a fenti lépéseket quick quick slow (charleston) ritmikával is tudod táncolni gyors zenére
 • charleston alaplépés

 Regisztráció


✨ WS jegyár: 9000 Ft / 2 x 60 perc, 15 perc szünettel és 15 perc szabad gyakorlással

‼️ A workshop részvételi díját előre utalással tudjátok rendezni, amihez az adatokat a regisztrációt visszaigazoló emailben küldjük el nektek.

 

👉RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK
Azzal, hogy részt veszel a rendezvényen elfogadod a Pepita Tánc Egyesület részvételi szabályzatát: https://pepitaklub.hu/szabalyok/

 

👉KÖVESS MINKET
https://www.facebook.com/pepitaklub
https://pepitaklub.hu/

 

📩 Ha kérdésed van írj nekünk:
oktatasszervezes@pepitaklub.hu

időpont

(Szombat) 11:00 - 13:30(GMT+00:00)