Pepita Sunday Tea Party

vasárnap28ápr16:00vasárnap19:00Pepita Sunday Tea PartySwing out your Sundays!16:00 - 19:00(GMT+00:00) 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Leírás

✨ SUNDAY TEA PARTY – SWING OUT YOUR SUNDAY! ✨

Tedd különlegessé a vasárnap délutánt, táncolj swinget!

🤩 Éld át velünk a vasárnap délután kellemes csendjébe bújó jazz korszak olykor forró, érzéki, pezsgő vagy éppen játékos hangulatát! Táncolj Lindy hopot, Solo Jazzt, Balboát, hogy az egész világ Tiéd lehessen egy pillanatra!

Egy olyan délutánnal várunk Titeket, ami táncra és lüktetésre késztet, ahol érezzük, hogy bennünk van a zene és benne vagyunk a zenében.

 

🥳 Április 27-én és 28-án Nóra és Jure lesz a vendégünk Szlovéniából, akik középhaladó és haladó swing táncosoknak készülnek workshopokkal. Ezekben elkalauzolnak titeket a Lindy hop és Balboa ikonikus világába és új lépésekkel gazdagítják majd a táncos repertoárotokat.

👉 A hétvége folyamán ezekkel készülünk nektek:

🎶 Izgalmas workshopok: Merülj el a Lindy hop és a Balboa világában a szintednek megfelelő workshopokkal. Arra kérünk, mielőtt regisztrálsz, olvasd el a szintleírásokat!

🕺Social dance – vasárnapi Tea Party: Vesd be az újonnan tanult figurákat gyakorlatban is a vasárnapi Tea Party-n! Ha legalább két workshopon részt veszel, ingyenesen tudsz részt venni a Tea Party-n.

👫Közösségépítés: Találkozz és ismerkedj meg a többi táncossal és csatlakozz a swinges közösséghez!
Szeretettel várunk titeket egy családias hangulatú vasárnapi Tea Party-ra!

👉 ÉTEL & ITAL
A helyszínen ételt és italt nem tudtok venni, ezért arra kérünk Titeket, hogy amit szívesen fogyasztasz és/vagy megosztasz másokkal a Sunday Tea Partyn, azt hozd magaddal! Legyen ez egy nagy közösségi “piknik” vagy batyus buli. 🙂

👉 BELÉPŐ
Belépőjegy: 2 500 HUF (Ha legalább két workshopon részt veszel a hétvége során, ingyenesen tudsz részt venni a Tea Party-n)
Fizetés a helyszínen KIZÁRÓLAG bankkártyával lehetséges!

👉 CIPŐ & RUHA
Váltócipő használata kötelező! Fontos, kényelmes tánccipőt hozz magaddal!
Dress Code nincs. Érdemes legalább egy váltó pólót hoznod!

👉 RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK
Azzal, hogy részt veszel a rendezvényen elfogadod a Pepita Tánc Egyesület részvételi szabályzatát: https://pepitaklub.hu/szabalyok/

 

👉 KÖVESS MINKET
https://www.facebook.com/pepitaklub

 

időpont

(Vasárnap) 16:00 - 19:00(GMT+00:00)

Aranytíz Kultúrház1051 Budapest, Arany János utca 10.