Tájékoztatás

72479777_2778415255548222_9171926416072114176_o

Kedves Pepita Közösség!

Az alábbiakban szeretnénk Titeket tájékoztatni a koronavírus kapcsán felmerülő legfőbb kérdésekkel kapcsolatban, illetve a várható hatásokról a tánciskola mindennapjaira nézve.

A Pepita számára a legfontosabb jelen pillanatban a tanítványaink, tanáraink és a rendezvényeinken résztvevők egészsége. Ennek okán folyamatosan nyomon követjük a híreket, előírásokat és változásokat a koronavírus kapcsán és ezeknek megfelelően alakítjuk az óráink, rendezvényeink technikai lebonyolítását. Az alábbi pontokban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat:
– Az órarendben szereplő órák és rendezvények megtartásra kerülnek! Amennyiben ebben változás áll be, természetesen azonnal tájékoztatni fogunk minden érintettet.
– Kérjük, hogy aki nem érzi egészségesnek magát, esetleg a vírus főbb tüneteit észleli (száraz köhögés, láz, nehéz légzés), inkább mellőzze a részvételt az órákon és a bulikon.
– Kérjük, az órák előtt és után alaposan mossatok kezet, az óra közben kerüljétek az arcotok megérintését. Folyamatosan dolgozunk a minél biztonságosabb környezet kialakításán, minden órán és buliban szeretnénk biztosítani kézfertőtlenítő gélt, de ez sajnos jelenleg hiánycikk, így kis türelmeteket kérjük.
– Ha valaki az elmúlt napokban külföldön járt, főként a súlyosan fertőzött országok valamelyikében, kérjük, a hazaérkezés utáni első két hétben mellőzze az órák és rendezvények látogatását. Ugyanezt az előírást alkalmazzuk azon tanárainkkal szemben is, akik mostanában külföldön jártak.
– A Roxy Studio mostantól egy ózonos fertőtlenítőt üzemeltet, ezzel a levegőt és a tárgyakat fertőtlenítik folyamatosan.
– Kérjük türelmeteket és megértéseteket az esetleges változások kapcsán az órák és bulik menetében, hisz ezek célja minden esetben az egészségünk védelme!

Kérdés esetén, kérlek, írjatok mailt a pepitatanciskola@gmail.com címre.

Pepita Csapat